Post-nieuwjaars Soirée

Het had wat voeten in de aarde maar uiteindelijk….bleek de derde poging de goede.

Als club hebben we de voorbije jaren enige ervaring kunnen opbouwen in het organiseren, uitstellen, opnieuw organiseren, dan toch weer uitstellen enz….

Onder Maseratisti is het echter perfect normaal om nieuwjaar te vieren in maart. En voor ons was het extra-speciaal omdat we gezellig nieuwjaar 2021 EN 2022 konden organiseren op hetzelfde moment en op dezelfde locatie…kostenbesparend en efficiënt (zoals ze dat ook in Italië altijd vooropstellen).

Het was een blij weerzien bij Martin’s Rentmeesterij in Alden Biesen en een 50tal clubleden tekenden present (onder een stralende zon of wat had je gedacht..).

Tijdens de receptie werd het programma voor 2022 toegelicht…in de hoop dat we niets meer moeten bijsturen. Dit jaar hebben we het plan opgevat om twee trips naar Italië te laten doorgaan alsmede enkele korte evenementen (Meet&Greet) en een driedaagse grensoverschrijdende kasteeluitstap.

Na de hapjes en de prosecco was het tijd om aan tafel te schuiven en een hapje te eten.

Voor het dessert kon aangevat worden werd er even tijd gemaakt om de winnaar van de jaarlijkse trofee bekend te maken. Dit jaar dienden er twee winnaars in de bloemetjes gezet te worden daar we ook de laureaat van 2020 nog bekend moesten maken. De trofee voor 2020 werd toegekend aan Marie-Odile en Lucien (ze hadden deze trouwens toch al enige tijd in huis daar ze ook de winnaars waren van de editie 2019…). Voor 2021 werd het even spannend…maar de eindwinnaar bleek toch Krist te zijn die samen met zijn echtgenote Fabienne de trofee mee naar huis mocht nemen. De doorgedreven passie bij het invullen van quizformulieren bleek cruciaal om met de felbegeerde trofee aan de haal te gaan… Enigszins ontgoocheld omdat er geen dansfeestje bleek te zijn (DJ-Patrick was wel aanwezig maar mocht zich niet uitleven wegens de strenge regelgeving..) kon iedereen die dat wou zich nog een weg banen naar de bar …die jammer genoeg ook onderhevig was aan een ongebruikelijk vroeg sluitingsuur. En “sluiting” was in deze tamelijk letterlijk op te vatten…daar iedereen in de bar letterlijk opgesloten zat (niet echt een dramatische ervaring uiteraard…) . We waren bijzonder verheugd dat we dit jaar toch een samenzijn hebben kunnen organiseren …en het volgende nieuwjaarsfeestje ligt ook al vast!

Maar eerst nog enkele leuke evenementen organiseren en een beetje genieten van onze wagens.

Op zaterdag 3 december organiseren we ons volgend pré-nieuwjaarsfeestje. Het jaartal heb ik nog niet ingevuld…maar we blijven positief ingesteld !

En de trofee voor 2022 …zal netjes afgestoft overhandigd worden aan het meest actieve lid van dit jaar. De strijd ligt volledig open en alle nieuwe quizvragen zullen streng (maar rechtvaardig) verbeterd worden. Het komt echt allemaal nog goed …nu nog de elektrificatie