Word lid van Maseratisti Fiamminghi

Bezit je zelf een Maserati dan kan je lid worden van onze club. Iedereen is welkom, welke Maserati je ook bezit, of het nu een klassieke of moderne auto is. Dit hoeft trouwens geen volbloed Maserati te zijn – in principe is elke wagen met een Maseratihart of met Maseratigenen toegelaten. We denken hier bijvoorbeeld aan Osca en Fiat-Osca, een Citroen SM, een Ligier JS2 en een Alfa Romeo 8C of een Disco Volante. Ook Maserati moto’s zijn uiteraard toegelaten.

Interesse? Klik dan op de onderstaande knop.

U bent al lid? Log hier in

Waarom lid worden?

  • U ontmoet in onze club gelijkgestemden aan wie u niet meer moet uitleggen waarom u een Maserati zo mooi vindt. Bovendien kunnen onze leden en specialisten u helpen met eventuele vragen en/of problemen.
  • U krijgt toegang tot de activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd. In principe zijn er een tiental, waaronder rondritten, Meet&Greets, buitenlandritten, culturele en culinaire activiteiten en dies meer.
  • U krijgt het recht om deel te nemen aan het jaarlijkse gerenommeerde internationale Maseratitreffen (MIR – Maserati International Rally), dat telkens in een ander land plaatsvindt.
  • U wordt automatisch ook lid van de BEHVA (Belgian Historic Vehicle Association), het vroegere BFOV, via dewelke u een voordelige oldtimerverzekering kan afsluiten.
De prijs van een jaarlijks lidmaatschap bedraagt 150 euro