Meet & greet Oudenaarde

Bij deze willen we de vele leden van de Maseraticlub bedanken voor hun aanwezigheid op het pasta event op zondag 13 november 2022 ten voordele van Heroes Day Care Center.
Jullie aanwezigheid heeft ons diep getroffen.

We waren ook zeer blij vast te stellen dat jullie de degustatie en de lunch zeer goed vonden.Het pasta atelier heeft zijn strepen reeds verdiend en levert aan verschillende restaurants en delicatessenwinkels zoals bv Cru maar ook de Rode Duivels genieten regelmatig van de verse pasta.

Het feit dat jullie met een goed gevoel naar buiten gingen hebben wij ook mogen merken aan de aankopen van pasta, bloemen, snoepjes en kookboeken.
Dankzij alle activiteiten die we reeds organiseerden en dankzij jullie financiƫle bijdrage kunnen we met trots aankondigen dat we het bedrag voor een busje verzameld hebben.
Hierdoor kunnen meer kinderen naar school wat voor hen en hun ouders enorm veel betekent.

We willen ook de mensen bedanken die niet aanwezig konden zijn op het event maar een bijdrage hebben gestort op de rekening. Dat was een zeer aangename verrassing.
Als laatste willen we ook de mensen bedanken die kledij en schoenen schonken.
In Rwanda zijn de mensen verplicht om schoenen te dragen van zodra ze hun huis verlaten maar velen hebben de mogelijkheid niet om deze aan te kopen.
We weten allemaal dat kindervoeten snel groeien. Met het schenken van de schoenen en de kledij willen we de toch al zwaar getroffen families van een kind met een beperking het financieel iets gemakkelijker maken.

Bij deze nog eens van ganser harte Dank, Dank, Dank.
vanwege het ganse team voor het Heroes Day Care Center
maar vooral vanwege Annelies, Baudewijn en Machteld