Maserati MC20 voorgedragen als China performance car of the year 2021

De langverwachte China Car of the Year 2021-awards zijn gisteren officieel aangekondigd in Guangzhou.

Nauw gevolgd door zowel insiders uit de industrie als consumenten, zijn de prijzen gericht op het promoten van de voortdurende verbetering van de auto-industrie en -markt in China.

De China Car of the Year 2021-prijzen werden geselecteerd door een jury bestaande uit 41 gezaghebbende juryleden uit de automobielmedia.
Op basis van algemene en marktprestaties, evenals andere sleutelfactoren van de kandidaat-modellen, werd de supersportwagen MC20 van Maserati uitgeroepen tot de China Performance Car of the Year 2021.

MC20, ontwikkeld door het Maserati Innovation Lab en geproduceerd in de historische fabriek in Modena, is 100% gemaakt in Italiƫ. Zijn prachtige uiterlijk verhult een compromisloze sportieve ziel, met de nieuwe 630 pk sterke V6 Nettuno-motor die een acceleratie van 0-100 km / u levert in minder dan 2,9 seconden en een topsnelheid van meer dan 325 km / u.
De gepatenteerde motor is volledig in eigen huis ontwikkeld, ontworpen en gebouwd en maakt gebruik van een voorkamertechnologie die is afgeleid van Formule 1-motoren.
Met de nieuwe supersportwagen MC20 begon het merk Trident officieel een nieuw tijdperk.

Voor meer informatie en afbeeldingen: www.media.maserati.com