THE I.C.E. St. Moritz - International Concours of Elegance 2022

Modena, 24 februari 2022 – Maserati neemt deel aan THE I.C.E. St. Moritz – International Concours of Elegance: op zaterdag 26 februari zullen de prestaties en het unieke ontwerp van de iconische modellen van het merk Trident te zien zijn in de prachtige omgeving van het beroemdste bevroren meer in de Zwitserse regio Engadin.

Maserati is altijd geleid door passie en uniciteit: het iconische erfgoed en de compromisloze prestaties van het merk Trident zullen te zien zijn tijdens een van de meest glamoureuze evenementen in het winterseizoen, waar verzamelaars en liefhebbers van over de hele wereld samenkomen.

Maserati zal aanwezig zijn op de 2022-editie, zowel met modellen uit het huidige assortiment - inclusief de MC20 en Levante Hybrid, als auto's die zijn aangepast via het Fuoriserie-programma.

Er zijn ook modellen te zien die geschiedenis hebben geschreven voor het merk: een glimmende rode A6GCS-53 Berlinetta Pininfarina (1954-1955) neemt deel aan het Concours of Elegance, dat wordt gereden op een circuit dat is aangelegd op het beroemdste bevroren meer ter wereld, die zijn unieke ontwerp zal benadrukken. Een elegante 3500 GT Vignale Coupé zal te zien zijn in een speciale ruimte.

Aan emoties en adrenaline zal er geen gebrek zijn met de iconische MC12 die deelneemt aan de sneeuwshow, samen met zijn opvolger de MC20, de nieuwe supersportwagen van het merk Trident.

De Maserati-waarden van innovatie, passie en design zullen tijdens het evenement in de schijnwerpers staan, in een programma dat speciale momenten voor liefhebbers van klassieke auto's afwisselt met muziek, cultuur en plezier in de sneeuw.

VOOR MEER INFORMATIE:

MASERATI
Maria Conti – Chief Communication Officer Maserati – maria.conti@maserati.com
Davide Kluzer – Product Communication Responsible – davide.kluzer@maserati.com