Maserati en David Beckham

Modena, 12 april 2021 - Een eeuw van het combineren van innovatie, design en passie heeft Maserati ertoe aangezet om iconische voertuigen te creëren die de manier waarop de wereld over autorijden denkt, voor altijd hebben veranderd. Tegenwoordig gaat dit unieke Italiaanse recept in een nieuwe, hogere versnelling met de komst van een nieuwe wereldwijde merkambassadeur, David Beckham.

Wereldwijd sporticoon, filantroop, zakenman en stijltrekker: David Beckham is de perfecte partner om Maserati te vergezellen op het volgende deel van zijn reis, grenzen te verleggen en het merk naar de voorhoede van luxe autorijden in de 21e eeuw te drijven.

Paolo Tubito, Chief Marketing Officer van Maserati, zei: “Het merk gaat vooruit, luidde een nieuw tijdperk in. Maserati is gedreven om de status quo uit te dagen: innovatief van aard, gedreven door passie en uniek in ontwerp. Het partnerschap met David is de belichaming van al deze waarden. "

David Beckham zei: "Het is een opwindende tijd voor mij om deze samenwerking met Maserati aan te gaan; een iconisch Italiaans merk dat mijn waardering deelt voor de allerbeste innovatie en design. Ik kijk ernaar uit om op zo'n cruciaal moment in hun geschiedenis nauw met het merk samen te werken en hun groei op wereldschaal voort te zetten. ''

De eerste act die de waarden van Maserati en David Beckham samenbrengt, is een inspirerende film waarin de innovatieve geest wordt getoond die David een gedurfde daad van autorijden in een Maserati laat zien, gewoon voor het pure plezier van het onverwachte doen. In de film rijdt de Maserati-ambassadeur in de ultieme prestatie-SUV van het merk: de Levante Trofeo.

De video kan je bewonderen via de volgende link:

Voor meer informatie over Maserati: www.media.maserati.com