Grecale prijkt op het grootzeil van Maserati Multi 70 trimaran

Maserati Grecale zet koers op de Maserati Multi 70: de naam van de nieuwe SUV is onthuld en het aftellen naar zijn debuut op het wereldtoneel is begonnen.

In november gaan de schijnwerpers aan als de nieuwe auto wordt onthuld.

Nadat het nieuwe grootzeil was gehesen en de naam van Grecale verscheen, werden Giovanni Soldini en zijn bemanning de vaandeldrager van de volgende nieuwigheid van het nieuwe tijdperk van Maserati.

Net zoals de wind de zeilen beweegt en de trimaran naar de overwinning leidt, is het weer een wind om een ​​nieuw model in het assortiment te brengen.

Het is een traditie bij Maserati om auto's te vernoemen naar de beroemdste winden ter wereld. Vanaf 1963, met de legendarische Mistral, volgde het merk deze praktijk met de Ghibli, Bora, Merak en Khamsin. In 2016 heette de eerste SUV van het merk Levante. Nu is het de beurt aan Grecale, een sterke noordoostenwind van de Middellandse Zee.

Technologische innovatie, compromisloze prestaties, de wens om te concurreren en te winnen, dit is wat Grecale en Maserati Multi 70 verbinden, de "laboratoriumboot" waarop de ingenieurs van het Innovation Lab in Modena hun knowhow op het gebied van aerodynamica en prestaties hebben overgedragen. Dezelfde waarden die de Maserati-familie elke dag leiden bij het ontwikkelen van alle nieuwe modellen van het merk.

In de komende maanden zal de Maserati Multi 70 verschillende sportieve avonturen beleven met zijn speciale grootzeil gewijd aan Grecale.